Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
7
1
5
8
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Kombináltterápiás Combimed 2200 - ultrahang és 2 csat. EMS

Kombináltterápiás Combimed 2200 - ultrahang és 2 csat. EMS
Kombináltterápiás Combimed 2200 - ultrahang és 2 csat. EMS
Kombináltterápiás Combimed 2200 - ultrahang és 2 csat. EMS
Kombináltterápiás Combimed 2200 - ultrahang és 2 csat. EMS
Kombináltterápiás Combimed 2200 - ultrahang és 2 csat. EMS

Kombináltterápiás készülék - EME Combimed 2200 (ultrahang és 2 csatornás EMS készülék)

Elektroterápia és ultrahang kombinált kezelés egy készülékben.


A kombinált kezelések gyorsan és egyszerűen elvégezhetők a Combimed 2200 előre beállított programjaival. A programok az elektroterápia fájdalomcsillapító és hiperémiás hatásait az ultrahang termikus és mechanikus hatásaival kombinálva használják.

 

A Combimed 2200 legfontosabb jellemzői:
Az elektroterápia és az ultrahangterápia ideális kombinációja

- Színes kijelző Touch&Scrollal

- Vákuumos készülékhez csatlakoztatható a vákuumterápia egyidejű alkalmazásához

- 26 hullámforma alacsony és közepes frekvenciával

- Vízálló ultrahangos többfrekvenciás kezelőfej 1 és 3Mhz-es és önkalibráló, víz alatti kezelésekhez is alkalmas

- Többnyelvű szoftver

- Több mint 100 terápiás javaslat (elektroterápia / ultrahangterápia / kombinált alkalmazások)

- Smart Card.

 

Elérhető áramformák: Négyszögáram, Háromszögáram, Exponenciális áram, Diadinamikus áram (Bernard), Ultraserkentő áram (Träbert), Négyszög Faradikus, Modulált Faradikus, Neodinamikus, TENS S/A/R, TENS BURST S/A/R, Galvanikus ( Ionoferezis), KOTZ, Interferencia (klasszikus, izoplanáris, vektorális).

 

 

Bővebben
1 385 827 Ft + áfa = 1 760 000 Ft
Részletek

Kombinált elektroterápiás és ultrahangos készülék.


Elektroterápia
A fizioterápiában az elektroterápiás alkalmazásokat a denervált izmok stimulálására és ezáltal az izmok inaktivitása által okozott hipotrófia csökkentésére használják. Az elektroterápia a denervált vagy csak részben innervált izmok izomtrofizmusának fenntartására is alkalmazható. Természetesen a normálisan innervált izmok is edzhetők EMS-kezelésekkel.

Az elektromos áramnak motoros, termikus, fájdalomcsillapító, kémiai és trofikus hatása van a testszövetekre. A Combimed 2200 összesen 26 különböző alacsony és közepes frekvenciájú hullámformát kínál, amelyeket a felhasználó egy csatornán vagy két csatornán, egymástól függetlenül vagy szinkronizálva használhat.

Az exponenciális áram alkalmas például perifériás bénulások esetén, és késleltetheti/megelőzheti az idegsérülést követő sorvadást.

 

Ultrahangterápiás információ
Az elektroterápia önmagában is nagyon hatékonyan alkalmazható terápiás formaként a fájdalom enyhítésére. Az ultrahangos alkalmazások azonban hatékony kiegészítést kínálnak. Az EME Physio ezért a Combimed 2200 készülékben mindkét terápiás formát egy készülékben egyesítette, így az ultrahang elsősorban fájdalomcsillapításra használható.

Az ultrahangterápia legfontosabb alkalmazási területei közé tartoznak az ideggyulladás, az isiász és a periartritisz alkalmazásai. Az ultrahang által kiváltott speciális hatások (a kezelt szövetet rezgésbe hozza, hő- és mechanikai hatásokat generálva) masszázsszerű, melegítő hatású hatást eredményeznek.

A Combimed 2200 egy 1/3 MHz-es, többfrekvenciás kezelőfejjel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a szövetekbe való behatolási mélységet az adott kezeléshez igazítsa. Az 1 MHz-es frekvenciával akár 3 cm mélyen is behatolhat a szövetekbe, a 3 MHz-es frekvencia 1 cm-es behatolási mélységet tesz lehetővé.

 

 

 

 

 

 


Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG175610
Tömeg
7 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek