Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Hot&Cold 2db hideg-meleg gélpárna, jégzselé 13,5 cm x 18 cm
Hot&Cold 2db hideg-meleg gélpárna, jégzselé 13,5 cm x 18 cm
1 260 Ft

Hot&Cold 2db hideg-meleg gélpárna, jégzselé 13,5 cm x 18 cm

Hot&Cold 13,5x18cm-es Hideg / Meleg gélpárna / JÉGZSELÉ dobozban
Saját gyártású termék.
Melegíthető mikrohullámú sütőben, vagy forró vízbe rakható, hogy átvegye és megtartsa a hőmérsékletet.
Meleg terápia esetén alkalmazható átfázás, átfagyás, meghűlés esetén, homlok és arcüreg gyulladás tüneteinek csökkentésére(!)
Hideg terápia esetén fagyasztóba érdemes lehűteni, és jegelésre javasolt panaszok esetén célszerű alkalmazni.

Figyelem! Közvetlenül ne helyezze a kezelendő területre, mert égési vagy fagyási sérüléseket okozhat! Tegye be egy törülközőbe, vagy konyharuhába!
Használata javasolt: sportsérülések, zúzódások, ficam, rándulás, gyulladás esetén

Mérete:
13,5 x 18cm

2db gélpárna / doboz


1 260 Ft
Részletek

Heat and cold treatment: Which is best?

A hideg-meleg terápiás párnák a meleget közvetítve mélyen az izmokba hatolva fejtik ki jótékony hatásukat, miközben felmelegítik vagy lehűtik őket. A melegítő párna ellazítja az izmokat és javítja a vérellátást. A melegíthető párnák kellemes meleget bocsátanak ki, ellazítanak, oldják a görcsöket. A hideg terápiás párnákat krioterápiához alkalmazzák, alkalmasak gyulladások vagy lázas állapotok enyhítésére. A hideg-meleg terápiás párnákat típusuk szerint lehűtheti fagyasztóban vagy hűtőszekrényben, felmelegítheti forró vízben, vagy mikrohullámú sütőben lehet. A hideg-meleg gélpárna nélkülözhetetlen segédeszköz minden háztartásban, ajánljuk sportsérülések, húzódások, reumatikus és ízületi problémák, menstruációs görcsök, láz vagy fülfájás esetén.

Használati Javaslat:

Hőterápia:

Melegítse a gélpárnát közepes teljesítményű mikrohullámú sütőben (800 W) kb. 50 másodpercig.Vegye ki és ellenőrizze a hőmérsékletét. Ha túl forró a termék, használat előtt hagyja egy kicsit kihűlni!Amennyiben a párna még nem érte el a kívánt hőmérsékletet, további 10-10 másodpercig folytathatja a melegítést.A hevítés összességében a 80 másodpercet ne haladja meg! A túlmelegedés a termék csomagoló és alapanyagában károsodást idézhet elő.Amennyiben a gélpárna túl forró, ne helyezze közvetlenül a bőrre, használjon valamilyen közvetítő anyagot (pl. konyharuhát, törülközőt)

Hideg terápia:

Helyezze a terméket legalább 2 órára a fagyasztószekrénybe. A gélpárnát lehetőleg közvetlenül ne helyezze a bőrre használjon pl. konyharuhát vagy törülközőt amibe bele tekeri. Ismételt használat előtt újabb 1 órát hűtse a fagyasztóban. Használaton kívül a fagyasztószekrényben elhelyezett terméket mindig mélyhűtő zacskóba csomagolva tárolja.

Figyelem! Max. 20 percig alkalmazza a terméket az érintett területen! Két használat között mindig tartson legalább 20 perc szünetet!

 

 


Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám:
UG749689
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek