Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
7
1
5
7
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Hartmann Cutasept G színezett, alkoholos bőrfertőtlenítőszer 1L

Hartmann Cutasept G színezett, alkoholos bőrfertőtlenítőszer 1L
Hartmann Cutasept G színezett, alkoholos bőrfertőtlenítőszer 1L
Hartmann Cutasept G színezett, alkoholos bőrfertőtlenítőszer 1L
Színezett alkoholos bőrfertőtlenítő szer

Gyors és hosszan tartó hatás
Kiváló bőrkímélő tulajdonság
A színezék megjelöli a fertőtlenített területet
Hatóanyag:
63.0 g 2-propanol

Hatásspektrum:
Baktericid, élesztőgomba elleni hatás, tuberkulocid, burokkal rendelkező vírusokkal szemben virucid (bele értve HBV, HIV, HCV). Hatékony Rota vírussal szemben is.

Felhasználási terület:
A termék bőrfertőtlenítésre: injekciók, punkciók, vérvétel előtt, műtéti bőrterület fertőtlenítésére alkalmazható.

Adagolás:
Bőrfertőtlenítés: Injekciók, vérvétel előtt a Cutasept® G–be mártott steril tupferrel kezeljük a bőrfelületet, vagy szórófejes adagolóból juttassuk a készítményt közvetlenül a kezelendő bőrfelületre. Behatási idő: 15 mp
Intraartikuláris injekciók, kanülálás, punkciók és arthroscopia előtt a Cutasept® G oldatba mártott steril tupferrel kezeljük a bőrfelületet, vagy szórófejes adagolóból juttassuk a készítményt közvetlenül a kezelendő bőrfelületre. Behatási idő: 2,5 perc Műtét előtti bőrfertőtlenítés és műtét utáni sebkezelés esetén a bőrfelületet Cutasept®
G-vel átitatott steril tupferrel alaposan átmossuk úgy, hogy a kezeletlen bőrfelületen ún. „ablak” ne maradjon. A műveletet, egymást követően 2-3-szor megismételjük. Behatási idő: 5 perc
5 795 Ft + áfa = 7 360 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
7 360 Ft/db
10+  db
-10%
6 624 Ft/db
Adatok
Cikkszám
UG182934
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek