Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
3
7
4
9
2

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

BURNKIT® Égési kötszer és gél készletben

BURNKIT® Égési kötszer és gél készletben
BURNKIT® Égési kötszer és gél készletben
BURNKIT® Égési kötszer és gél készletben
BURNKIT® Égési kötszer és gél készletben
BURNKIT® Égési kötszer és gél készletben

BURNKIT® Égési kötszer és gél készletben

A készlet tartalma:
A készlet a következőket tartalmazza:
- 2 steril kötés, 5 x 15 cm
- 2 steril kötés 10 x 10 cm
- 1 flakon BurnGel120 ml
- 20 gél tasak 3,5 g
- 2 hengeres géz


- Fájdalomcsillapító gél:
- Ideális minden kisebb égési sérüléshez (ideértve a leégést is), vágásokhoz és horzsolásokhoz, flakonban vagy egyszerhasználatos, 3,5 g-os tasakban.


- Steril égési és sebkötések:
- Puha, nyílt cellás, nem tapadó, inert, Burnfree® géllel telített habból készül, nem hagy maradványokat a sebben.


- Az égésápolási termékek teljes választéka kiemelkedő előnyökkel:
- érintkezéskor elvezeti a hőt
- hűti az égési helyet, enyhíti a fájdalmat, megnyugtatja az égési sérülést, segít megállítani az égési folyamatot
- elfedi az égést, segít megelőzni a szennyeződést
- a rugalmas textúrának köszönhetően a hajlatokba is helyezhető
- Lidokain nélkül, ami alkalmassá teszi gyermekek számára

 

Bővebben
17 559 Ft + áfa = 22 300 Ft
Részletek

Alkalmazás: a Burn Free gélt minimum 30 percig hagyja az égett, sérült felületen. Használatának gyakorisága nem korlátozott, fájdalomérzettől függően bármennyiszer alkalmazhatja a készítményt.

A gél használata 7 napnál tovább nem ajánlott, bármilyen jellegű bőrpanasz észrevétele esetén forduljon háziorvosához, gyógyszerészéhez. Vegyi égés esetén a gél, vagy kötszer használata előtt az érintett bőrfelületet vízzel le kell öblíteni.
A Burn Free - Égési gél és kötszercsalád előnyei: A Burn Free hydrogéles égési kötszer és egyik nagy előnye, hogy az égett felületre kerülve azonnal hűti az égett szöveteket és minimalizálják az égési sérülés továbbterjedését.


Milyen égési sérülések esetében használható a Burn Free gél-, és kötszercsalád?

Napozás során szerzett égés szolárium okozta leégés, forró gőz okozta égési sérülés, fűtőtest által okozott égési sérülés, savakkal, lúgokkal való érintkezés során kialakuló vegyi égés, elektromos égés, nyílt láng okozta égési sérülések.


Hogyan fejti ki hatását a Burn Free égési kötszer és gél? A felületre kerülve azonnal hőt von el, ezzel megakadályozva a hőhatás továbbterjedését a mélyebben fekvő, érzékeny szövetek felé. A gél speciális összetevőjének köszönhetően magasabb hőfokon sem veszti el viszkozitását, így kiválóan elvezeti a hőt. A gyógynövény adalékanyagoknak köszönhetően - melyek nem tartalmaznak lidocaint és benzocaint - kizárja az allergiás reakciókat, a fájdalomérzet nagymértékben lecsökken.

A gél megakadályozza a baktériumok elszaporodását, lecsökkentve ezzel a fertőzés kialakulását. A speciális nyitott cellás kötszer hatékonyan lefedi a sebet, elasztikus kiképzése pedig tökéletesen követi a testfelszín alakját, illetve a hajlatok vonalait, mozgását, szemben a hasonló égési kötszerekkel.34878


Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG391741
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek