Hírek

2024.05.08

Csepelen új eszközök beszérzésében vettünk részt, ahol a fül-orr-gégészeti rendelő megújult. 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő kezelőszék

 

A rendelő új kezeleőegységet, elektrokautert, kezelőszéket és kéziműszereket kapott.

 

Csepeli fül-orr-gégészeti rendelő átadás

2024.04.19

Az idei évben az fiatal sebészek (FISESZ) jócskán felülmúlták a tavalyi rendezvényüket programokban, létszámban, és a fő attrakcióban, az online skill képzésben amelyet összesen 4db LAPARO készülékkel végeztek.

A rendezvényen 3 Analytic és 1 3D virtual Apex modell állt rendelkezésre a résztvevőknek, ahol a fordulókat és a döntőt online is lehetett követni.

A rendezés nagyon profi volt, csakúgy mint a helyszín (Hotel Bál - Balatonalmádi), és a szervezés! Mindenki tette a dolgát, flottul zajlottak az események. ;)

A MEDTRONIC idén is szívesen kooperált az ULTRAGÉLLEL, így közösen vettünk részt a konferencián, ahol túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nálunk igen nagy volt a "tolongás"! 

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

 

Az APEX modellel 3D-ben lehet szimulálni a műtéteket, az ANALYTIC szimulátorok kiválóan alkalmasak a 2D-ben való gyakorlásra.

 

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

A LAPARO a FISESZ legnagyobb bummja

2024.02.23

Az idei évben az ULTRAGÉL a konferencia egyik fő támogatójaként eszközökkel is támogatta az online 3 műtőből a közvetítéseket. 

Dr Dér János vezető operatőr a PUSEN új 7.5Fr szívó öblítő funkcióval rendelkező ureteroszkópjával végezte a kőzúzást, amelyet a résztvevők a konferenciateremből figyelhettek.

 

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Dr Dér János PUSEN 7.5Fr ureteroszkóp

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

 

És a lányok mindig szépek! :)

 

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

Minimál Invazív Eljárások az Urológiaban Ultragel stand

2024.02.07

A 140L-es Biobase HAST140 II gőzsterilizátorok mindenki legnagyobb megnyugvására megbízhatóan működnek a DPC-ben! 

 

Biobase HAST140 II gőzsterilizátor leírás

2024.01.10

A debreceni egyetem új gyerekklinikája az elmúlt évek egyik legnagyobb egyetemi fejlesztése volt, amelyben társaságunk jelentős szerpet vállalt.

A közbeszerzési pályázat ugyan hosszú ideje húzódott, azonban a kórházi bútorzatok beszerzésében cégünk jelentős részt vállallt.

A kórtermekbe új ágyakat kerültek

 

Debreceni gyermekklinika kórterem

Debreceni gyermekklinika kórterem

Debreceni gyermekklinika kórterem

 

A kezelőhelységekbe új kezelőszékek kerültek

 

Debreceni gyermekklinka kezelőszék

Debreceni gyermekklinka betegtolókocsi

 

Új betegtolókocsik, orvosi forgószékek és rozsdamentes műszerkocsik kerültek "forgalomba"

 

Debreceni gyermekklinka betegtolókocsi

Debreceni gyermekklinka ultragel szállitás

Debreceni gyermekklinka vizsgáló

 

A steril eszközszállító konténer és a rozsdamentes gurulós állvány is ide került

 

Debreceni gyermekklinka ultragel steril eszközszállitó konténer

Debreceni gyermekklinika rozsdamentes gurulós állvány

 

Új gyógyszerosztó és nővérkocsik fogják könnyíteni a nővérek munkáját

 

Debreceni gyermekklinika gyógyszerosztó

Debreceni gyermekklinika nővérkocsi

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
8
3
0
1
5

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

BURNFREE- Égési takaró - 183 x152 cm

BURNFREE- Égési takaró - 183 x152 cm
BURNFREE- Égési takaró - 183 x152 cm
BURNFREE- Égési takaró - 183 x152 cm
BURNFREE- Égési takaró - 183 x152 cm
BURNFREE- Égési takaró - 183 x152 cm

BURNFREE Égési takaró


- Tűzvédelmet nyújt
- Egészségügyi CE minősítésű
- Hűsíti az égett felületet

 

Bővebben
129 134 Ft + áfa = 164 000 Ft
Részletek

BURNFREE Hydrogel Survival Fire/Trauma Takaró / Égési takaró:

Vészhelyzeti és ipari használatra készültek, elsősegélynyújtásként égési sérülések esetén, valamint fizikai védelmet nyújtanak hővel, tűzzel és füsttel szemben.


A takarók tiszta gyapjúból készültek, egyedi összekapcsoló sejtszerkezettel szőve. A speciális konstrukció a gyapjúszálakkal együtt lehetővé teszi, hogy a takaró a súlyának akár 14-szeresét is elbírja.

 

BURNFREE® tűz-/traumatakarók használata
BURNFREE tűz-/traumatakarók fizikai védelmet nyújtanak a tűz ellen. Ha a fejre és a testre terítik, a tűzálló BURNFREE takarók védőpajzsot jelentenek a mentőknek vagy a tűzben rekedt személyeknek. A takarókat az égő területre is el lehet dobni, hogy eloltsák a lángokat, és ezáltal menekülési útvonalat alakítsanak ki. Azonnali elsősegélynyújtás érdekében a takarót olyan személy köré lehet tekerni, akinek a ruhája ég, vagy aki égési sérülést szenvedett.

A BURNFREE takarók azonnal eloltják a tüzet, ugyanakkor nedvesítik és lehűtik az égő ruházatot. A BURNFREE takarók használata csökkenti a fiziológiai és pszichológiai traumákat azáltal, hogy azonnal lehűti, megnyugtatja és nedvesíti az égési felületet.
BURNFREE takarók használhatók a tűz, láng, forrázás, vegyi és elektromos sérülések okozta sebek fájdalmának és traumájának csökkentésére.

Vegyi égési sérülések esetén azonban a sebet alaposan le kell öblíteni, és lehetőleg semlegesíteni kell az égett felületet a takaró használata előtt. Elektromos égési sérülések esetén a takaró használata előtt le kell kapcsolni az áramot, mivel a BURNFREE oldat vízbázisú és vezeti az áramot.


Használható konyhai balesetek esetén is, mint serpenyő- vagy zsírtüzeket alkalmával. Helyezze a takarót a tűz fölé, a testtől távolodó mozdulattal. Néhány perc után a takaró levehető.

 

A BURNFREE Hydrogel Survival Fire/trauma takaró tartós, rugalmas hordótasakba van csomagolva, zárható dupla cipzárral.

 

BurnFree 8' x 5' (244x152cm) Fire/Trauma Blanket

Technikai információ:
• A BURNFREE egy nagyon viszkózus gél, amely hatékonyan marad az égési sérülésen, nem folyik le a sebről. Könnyen felszívódik a gyapjú tűzálló takaró mátrixába és a steril kötszerekben használt nyitott cellás habba, így hatékonyan hűti a sérülést.

95%-ban vízbázisú és 100%-ban vízben oldható anyagot tartalmaz ami azt jelenti, hogy leöblítheti az égési sérüléseket további vizsgálat és kezelés céljából.

• A BURNFREE nem tartalmaz gyógyszert. Az Egyesült Államok FDA és az Európai Közösség orvosi eszköznek minősítette. Az európai előírásoknak megfelelően "CE" jelölést is kapott.

A BURNFREE természetes Melaleuca Alternafolia vagy teafaolaj nevű kivonatot tartalmaz. Ezt a kivonatot természetes csíraölő hatásúnak is tartják, ami segít megelőzni a fertőzést és elősegíti a gyógyulást.


• A BURNFREE párolgásgátló, sűrítő és tartósítószereket tartalmaz a gél viszkozitásának és hatékonyságának megőrzése érdekében
• A BURNFREE kötszerek sterilek, habpárnát használnak, amely megtartja a gélt, és a seben tartja.
• A BURNFREE takarók egy géllel átitatott szőtt gyapjútakaró, amely a súlyának 12-szeresét képes megtartani. Használható mentésre és kimenekítésre, valamint elsősegélynyújtásra.

Az ANSI szabványoknak megfelelő előírásoknak felelnek meg, mint a hagyományos tűzoltó takarók, miközben továbbra is égési sérülések esetén nyújtható orvosi eszköznek számítanak.
• BURNFREE takarók, steril kötszerek és steril egyadagos kiszerelések ugyanazt a fejlett gélkészítményt alkalmazzák gyógyszerek használata nélkül.

• Minden BURNFREE terméknek lejárati dátuma van a termék minőségének és hatékonyságának biztosítása érdekében. Általános szabály, hogy a dátummal ellátott termékeken ez a dátum szerepel a ragasztott címkén, míg a dátummal nem ellátott termékek a gyártástól számított 5 év lejárati dátummal rendelkeznek.

A tűzoltó takaró, a steril kötszer és az egységnyi gél eltarthatósága öt év. A hatóanyagot tartalmazó, helyileg alkalmazható krémek és kenőcsök 3 évre szólnak.

 


34880


Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG849205
Tömeg
6,9 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek