Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

BURNFREE® Égési gél - 120 ml
BURNFREE® Égési gél - 120 ml
3 400 Ft

BURNFREE® Égési gél - 120 ml

BURNFREE® Égési gél - 120 ml


Fájdalomcsillapító, hűsítő hatású gél kisebb égési események során alkalmazható égési sérülésekből adódó fájdalomcsillapításra.

Nem tartalmaz lidokaint

BurnFree Kit antiquemaduras Contenido

3 400 Ft
Részletek

Alkalmazás: a Burn Free gélt minimum 30 percig hagyja az égett, sérült felületen. Használatának gyakorisága nem korlátozott, fájdalomérzettől függően bármennyiszer alkalmazhatja a készítményt.

A gél használata 7 napnál tovább nem ajánlott, bármilyen jellegű bőrpanasz észrevétele esetén forduljon háziorvosához, gyógyszerészéhez. Vegyi égés esetén a gél, vagy kötszer használata előtt az érintett bőrfelületet vízzel le kell öblíteni.
A Burn Free - Égési gél és kötszercsalád előnyei: A Burn Free hydrogéles égési kötszer és egyik nagy előnye, hogy az égett felületre kerülve azonnal hűti az égett szöveteket és minimalizálják az égési sérülés továbbterjedését.


Milyen égési sérülések esetében használható a Burn Free gél-, és kötszercsalád?

Napozás során szerzett égés szolárium okozta leégés, forró gőz okozta égési sérülés, fűtőtest által okozott égési sérülés, savakkal, lúgokkal való érintkezés során kialakuló vegyi égés, elektromos égés, nyílt láng okozta égési sérülések.


Hogyan fejti ki hatását a Burn Free égési kötszer és gél? A felületre kerülve azonnal hőt von el, ezzel megakadályozva a hőhatás továbbterjedését a mélyebben fekvő, érzékeny szövetek felé. A gél speciális összetevőjének köszönhetően magasabb hőfokon sem veszti el viszkozitását, így kiválóan elvezeti a hőt. A gyógynövény adalékanyagoknak köszönhetően - melyek nem tartalmaznak lidocaint és benzocaint - kizárja az allergiás reakciókat, a fájdalomérzet nagymértékben lecsökken.

A gél megakadályozza a baktériumok elszaporodását, lecsökkentve ezzel a fertőzés kialakulását. A speciális nyitott cellás kötszer hatékonyan lefedi a sebet, elasztikus kiképzése pedig tökéletesen követi a testfelszín alakját, illetve a hajlatok vonalait, mozgását, szemben a hasonló égési kötszerekkel.

34875


Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám:
UG600597
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek