Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
7
1
6
0
1

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix

Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Gőzsteril Autokláv 18L - Sterix
Autokláv 18L - Sterix

A STERIX 18, B oszt. autokláv 18 literes rozsdamentes acél kamrával.

A 26 cm-es kamra átmérő nagyobb sterilizálást és jobb műszerpozícionálást tesz lehetővé.

A Sterix asztali autokláv, a legkényesebb sebészeti és többszörhasználatos műszerek sterilizálására alkalmas. Egyedülálló fűtési rendszerének köszönhetően a műszerek nincsenek kitéve hőváltozásoknak, így az eredeti működési jellemzőik megmaradnak.

6 ok ami a Sterix mellett szól:
Bár az EN13060 szabvány elsimítani látszik a különbségeket, a különböző gyártók által használt technológiák és anyagok lehetővé teszik, hogy nagyon eltérő teljesítményű B osztályú autoklávokat kínáljanak, amelyek megbízhatósági, biztonsági, a könnyű használat és fenntarthatósági hányadosai igen eltérőek. A Sterix újra definiálja a sterilizációt a szektorban!

1, Kiváló teljesítmény
Sebesség: Egy gyors gép sokkal több ciklust tud elvégezni egy nap alatt, így sokkal több műszer sterilizálását teszi lehetővé.
A 20-30 perces gyors ciklus lehetővé teszi a műszerek sterilizálását is két páciens között
Kapacitás: A megnövelt sterilizáló kamrának (260 mm) és a tálcatartó rendszernek (Trays Modular System) köszönhetően a Sterix több tálcát (legfeljebb 7 db) és kazettát (legfeljebb 4 db) képes befogadni, valamint a vegyes rakományok megszervezését is. .
Mindez lehetővé teszi (a többi versenytárshoz képest) több eszköz, 30-40%-al kedvezőbb elrendezését.
Kíméletes: A nagy teljesítményű vákuumszivattyú néhány perc alatt képes kifújni az összes levegőt, lehetővé téve a gőz leülepedését az üreges testek és mikroszerkezetek legtávolabbi felületein is.
A speciális fűtési rendszer megakadályozza a hőmérséklet-változásokat, amelyek károsíthatják a turbinák és a kézidarabok finom mikromechanizmusait

2, Megbízhatóság
Az alkalmazott innovatív technológiák, a teljes gyártási és tesztelési folyamat közvetlen irányítása, valamint a túlméretezett minőségi alkatrészek megválasztása lehetővé teszi, hogy a STERIX autoklávok mindig a határérték alatt működjenek a teljesítmény csökkenése nélkül. A 2 év garancia az autoklávra és a 20 év / 100 000 ciklus a kamrára a megbízhatóság konkrét bizonyítéka.
A megbízhatóság nagyobb hozamot és alacsonyabb költségeket jelent

3, Felhasználóbarát
A könnyű használat nem mindig nyilvánvaló. A STERIX széles LCD érintőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a kezelő távolról is megtekinthesse az összes információt és az autokláv működési állapotát. Mindössze 4 érintőgombbal kezelhető a navigáció és a paraméterek beállítása, mindez egyszerűbb és intuitívabb. A vezérlőpanel kihasználása csökkenti a hibás működés vagy a helytelen működés lehetőségét. Az IoT-rendszernek köszönhetően a WI-FI kapcsolat automatikus, megkönnyítve a karbantartási, szervizelési és érvényesítési műveleteket. A STERIX számára az egyszerűség kevesebb hibát és időt jelent!

4, Innováció és technológia
A STERIX tökéletesen ötvözi a tapasztalatot és az innovációt: Fűtési rendszere beépített dupla generátorral (Adaptive heat system), fűtött szellőztető rendszerrel (Air warm up), víz előmelegítő és gáztalanító rendszerrel (Water warm up) működik. A kamra hegesztés nélküli rögzítésének új koncepciója, szűrőkkel védett hidraulika áramkör internet csatlakozási rendszer IoT integrált WI FI-vel, automatikus kezelőérzékelő rendszer NFC stb.,

5, Biztonság
A biztonság a biztonság felett!
Tekintettel arra, hogy az autokláv nyomástartó edényből áll, fontos minden lehetséges kockázat kiküszöbölése. A szerkezeti hegesztések kiküszöbölésének és a 4 csuklópántos zárórendszer alkalmazásának köszönhetően a kamra meghibásodásának veszélye gyakorlatilag kizárt. A 2 vagy 3 zsanéros zárásoknál egy zsanér véletlen meghibásodása határozza meg az ajtó hirtelen kinyílását. A 20 év garancia a helyiségre a biztonság és megbízhatóság bizonyítéka.

6, Öko fenntarthatóság
Az energia- és villamosenergia-fogyasztás egyensúlya, valamint az "energiatakarékos" üzemmóddal (éjszakai ciklus, gazdaságos üzemmód stb.) történő sterilizálás lehetősége lehetővé teszi a fogyasztás csökkentését a teljesítmény feláldozása nélkül. A rozsdamentes acél használata a műanyag helyett a külső burkolathoz hozzáadott értéket ad a STERIX számára esztétikai, mechanikai és környezetbarát szempontból.
2 629 921 Ft + áfa = 3 340 000 Ft
Adatok
Cikkszám
UG686295
Tömeg
59 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek