Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
6
9
9
7
4

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Multifunkciós kötöző kocsi - AURION - MRI kompatibilis - 83x71cm

Multifunkciós kötöző kocsi - AURION - MRI kompatibilis - 83x71cm
Multifunkciós kötöző kocsi - AURION - MRI kompatibilis - 83x71cm

AURION MRI - aneszteziológiai kocsi, sárga, 5 fiókos

 

MRI kompatibilis, nem mágneseződő alkatrészek nélkül készült.

AURION MULTIFUNKCIÓS MRI kompatibilis aneszteziológiai kötözőkocsi:


Többfunkciós kocsi innovatív dizájnnal, kiváló minőséggel és komplett kiegészítőkkel.

• Baydur® poliuretánból készült
A Baydur® poliuretán egy nagy teljesítményű anyag, amely egyesíti a műanyagok és fémek legjobb tulajdonságait. Könnyű, erős, nagy karc- és ütésállósága van. Ellenáll az UV sugárzásnak. Kémiailag inert, nem reagál savakkal, szerves és szervetlen anyagokkal, lúgokkal és oldószerekkel (DIN 68861/1). Tűzálló, önkioltó (I. osztály, UL94 V-O). Nem mérgező, égéskor nem termel dioxint.

• Jól megtervezett
Az Aurion kocsik ergonomikusak, modulárisak. A fogantyúk öntöttek és integráltak a testbe, valamint a munkalapba, amely nagy felülettel és kerületi csepegésgátló peremmel rendelkezik. Minden fiók fel van szerelve címketartóval.

• Könnyen mozgatható
Könnyű szerkezete van, kiváló minőségű nyom- és korróziógátló görgőkkel kombinálva. Minden kerék golyóscsapágyakra van felszerelve (kerekenként 2), 3 fékkel.

• Higiénikus és biztonságos
Az élek nélküli kialakítás garantálja a felhasználó biztonságát és elkerüli a szennyeződések és a baktériumok felhalmozódását. Könnyen tisztítható és fertőtleníthető agresszív tisztítószerekkel is.

• Biztonságos
A puha gumi lökhárító segít elkerülni a kórházi személyzet vagy a betegek sérülését, a tárgyak vagy magának a kocsinak a károsodását. Központi zára van.

 

Italians will buy more Made in Italy due to covid - Wanted in Milan

Bővebben
1 133 858 Ft + áfa = 1 440 000 Ft
RészletekMéret: 830 x 710 x h 920 mm.

45755


Amennyiben egyéb kiegészítő információt szeretne, kérjük bizalommal keresse munkatársainkat! info@ultragel.hu
Adatok
Cikkszám
UG561902
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek