Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
4
6
2
9
6

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

ANATÓMIAI MODELLEK

Igyekeztünk az anatómiai modellek lehető legszélesebb skáláját felvonultatni, hogy az oktatáshoz és tanuláshoz megfelelő segítséget nyújthassunk. A modellekre jellemző a részletes és alapos kidolgozás, amelyek sokszor jellemző az egyedileg kézzel készítés vagy festés.

Az anatómiai modellek rendkívül fontosak az emberi test megértéséhez és az orvosi oktatáshoz. Ezek a modellek segítenek a diákoknak, orvosoknak, ápolóknak és más egészségügyi szakembereknek jobban megérteni az emberi test felépítését és működését. Az anatómiai modellek fontosságát több szempontból is kiemelhetjük:

  1. Oktatás: Az anatómiai modellek segítik az orvostanhallgatókat és a képzett orvosokat a test anatómiájának tanulásában. Ezek a modellek valósághű és élethű részleteket mutatnak be, ami segíti a hallgatókat a szervek és szövetek elrendezésének, kapcsolódásának és funkciójának megértésében. Ez kulcsfontosságú az orvosok megfelelő diagnózisának és kezelésének biztosításához.

  2. Klinikai gyakorlat: Az anatómiai modellek hasznosak a gyakorlati készségek fejlesztésében is. Például a sebészek és szakasszisztencia olyan modelleken gyakorolhatnak, amelyek reprodukálják a valós műtői környezetet és lehetőséget adnak a műtéti technikák gyakorlására anélkül, hogy betegeken kellene kísérletezni.

  3. Betegoktatás: Az anatómiai modellek segíthetnek a betegeknek is a saját egészségük megértésében és kezelésük folyamatának jobb megértésében. Az orvosok és ápolók gyakran használják ezeket a modelleket a betegekkel való kommunikáció során, hogy egyszerűen és hatékonyan magyarázzák el a diagnózist és a kezelést.

  4. Kutatás: Az anatómiai modellek fontos szerepet játszanak a tudományos kutatásban is. Segíthetnek az új gyógyszerek és kezelési módszerek fejlesztésében, valamint a betegségek és az egészségügyi állapotok megértésében.

  5. Biztonság: Az anatómiai modellek használata lehetővé teszi a gyakorlatot anélkül, hogy valós emberi testeket veszélyeztetnénk. Ez különösen fontos a műtétek és egyéb orvosi beavatkozások előkészítésekor és gyakorlásakor.

  6. Hatékony tanulás: Az anatómiai modellek interaktív és vizuális tanulást tesznek lehetővé, ami hatékonyabb tanulási élményt nyújthat a diákoknak és az egészségügyi szakembereknek.

Összességében az anatómiai modellek segítenek a tudományos megértésben, az orvosi oktatásban és a betegellátásban. Ezek a modellek hozzájárulnak az egészségügyi szakemberek felkészültségéhez és a betegek jobb tájékoztatásához, így nélkülözhetetlen eszközök a modern egészségügyben.

 

 

Anatómiai modell Emberi koponya 1X, 3 részes
31 890 Ft + áfa = 40 500 Ft
Anatómiai modell - Flexibilis gerinc modell combcsontokkal I.
42 520 Ft + áfa = 54 000 Ft