Új jelszó kérése
Hírlevél
Látogató számláló
0
4
6
3
8
3
5
Nr.1 Termékek!
Termékajánló
Termék részletek


Protrombin meghatározó "CoaguCheck XS" készülék

Protrombin meghatározó "CoaguCheck XS" készülék
350 779 Ft350779
CoaguChek® XS készülék protrombin idő mérésére.
A CoaguChek® XS rendszer a CoaguChek® XS PT tesztcsík használatával alkalmas a véralvadásgátlóval kezelt betegek véralvadási értékeinek (tromboplasztin idő, PT, Quick érték) kvantitatív meghatározására (elektrokémiai úton).
 • "Coagucheck XS"
  A CoaguChek® XS rendszer segítségével a betegek felügyelhetik saját véralvadásgátló kezelésüket. Így életminőségük jelentősen javul, fenntarthatják foglalkozásukat és korábbi életvitelüket A véralvadás önellenőrzésével a betegek sokkal nagyobb biztonságban érezhetik magukat!
  A CoaguChek® XS készülék jellemzői:
  - Kis méretű, hordozható készülék, bárhol biztonsággal használható
  - Kényelmes: egy csepp (10 μl) kapilláris (ujjbegyből vett) vér elegendő a méréshez
  - Kíméletes, fájdalommentes vérvétel a CoaguChek® Softclix® ujjbegyszúró segítségével
  - Könnyű felcseppentés, felülről, vagy akár oldalról is
  - Stabil, szobahőmérsékleten tárolható tesztcsíkok
  - Egyszerű kezelés, automatikus kódolás: kódcsip szolgáltatja a tesztcsíkról a méréshez a szükséges információkat
  - Nagy méretű, jól látható kijelző
  - Gyors mérés, pontos eredmény 1 perc alatt
  - Biztonságos mérés: új mérési elv a magas minőség biztosítására
  - Beépített minőség-ellenőrzés: a készülék és a tesztcsík folyamatos ellenőrzés alatt áll a mérési folyamat alatt. Más rendszereknél ismert kontroll folyadék használatára nincs szükség!
  - Nagy memória: a készülék 100 mérési eredményt képes tárolni dátummal és időponttal együtt
  - Mértékegység változtatási lehetőség
  - 1 év garancia

  Mérési tartományok: INR 0.8 – 8.0
  Q% 120 – 5
  Sec 9.6 – 96

  Tudnivalók a véralvadás gátlásáról:
  Az éren belüli kóros alvadékonyság következménye a vérrögképződés (trombózis). A trombózis érelzáródást okozhat, ezáltal kevesebb vér jut a létfontosságú szervekhez (pl. agy, szív). A véralvadás gátlását bizonyos betegségek esetén szándékosan idézik elő, azért, hogy a vérrögképződést megakadályozzák.
  A véralvadás gátlására kumarin származékokat használnak (pl. Syncumar, vagy Marfarin tabletta), melyek a véralvadási folyamatban szereplő anyagok képződését gátolják. A kezelés ellenőrzésére a vér protrombin szintjének laboratóriumi meghatározása szolgál. A trombózis veszélye és a vérzékenység közötti optimális alvadási határon kell a dózist tartani, mely egyénileg igen változó.
  A diagnózistól függően több hónapig, évekig, esetenként élethosszig kell a kezelést folytatni a kezelőorvos utasításai szerint. A laboratóriumi ellenőrzés elengedhetetlen, mivel a kezelés hatékonysága függ táplálkozási tényezőktől, valamint más gyógyszerek szedésétől. A jól beállított beteg is legalább havonta egyszer ellenőrzést igényel.
  A protrombin szintet a protrombin idő mérésével ellenőrzik. A szájon át adott véralvadásgátló gyógyszeres kezelés hatékonysága és biztonságossága laboratóriumi módszerrel ellenőrizhető.
  A Roche cég CoaguChek® XS rendszere azonban lehetővé tette, hogy a beteg otthonában, vagy bárhol máshol is ellenőrizhesse protrombin szintjét, és ne kelljen órákat eltöltenie a laborban.
Webáruház készítés