Új jelszó kérése
Hírlevél
Látogató számláló
0
4
7
8
5
7
6
Nr.1 Termékek!
Termékajánló
Termék részletek


Kompresszoros HOSPYNEB PROFESSIONAL inhalátor - UG647478

Kompresszoros HOSPYNEB PROFESSIONAL inhalátor - UG647478
58 115 Ft58115
Professzionális kórházi használatra ajánlott kompresszoros inhalátor
 • Kompresszoros inhalátorok:
  Működésük lényege, hogy egy kompresszor sűrített levegőt állít elő, ami egy fúvókán keresztül kiáramlik. A nagy sebességű levegő nyomáscsökkenést okoz, ami felszívja a gyógyszert, és elporlasztja. A keletkező aeroszolt a porlasztást végző levegő nyomja ki.
  A szemcsék mérete és mennyisége az alkalmazott nyomástól, és az áramlás sebességétől függ.
  Ennek a típusnak az előnye a nagyfokú megbízhatóság a folyamatos üzemeltetési lehetőség, erős igénybevétel mellet is. Hátránya a magasabb zajszínt, és kisebb szemcseméretre történő porlasztás.

  Ultrahangos inhalátorok:
  Az aeroszolt egy nagyfrekvenciával rezgő kerámia segítségével képzi. A kerámia által keltett rezgés a közvetítő folyadékon áthaladva a porlasztandó gyógyszert apró részekre robbantja szét. A keletkező szemcsék mérete kizárólag az alkalmazott frekvenciától függ.
  A keletkező aeroszolt egy külön ventillátor nyomja ki.
  Ennek a típusnak előnye a nagy porlasztási teljesítmény, ideális szemcseméret, kis súly és méret, és a szinte hangtalan működés.

  Professional aerosol therapy device. Quiet, with a painted metal structure, practical and simple to use, designed for outpatient and home use. Ultra-rapid and professional, it produces a fine medicinal aerosol that allows reaching even the lower respiratory tract, increasing the effectiveness of the treatment. It requires no maintenance. It filters the aspirated air through a replaceable filter. ACCESSORI IN DOTAZIONE: Sideslream® nobulizer, nasal prong, mouthpiace, adult and paediatric mask, connecting tube, Porex® filter, power cord.
  TECHNICAL FEATURES
  Operating pressure: 0 ÷ 0,95bar
  Max pressure: 2,5 bar
  Air flow: 15l/mn
  Power supply: 230/240 V - 50Hz - (150Va)
  Dimensions: 19x17x28cm
  Operating environment temperature: 10-40°C
  Continuous / alternating use: Continuous
  Noise level at 1m: 55dB
  Weight: 3,5kg
Webáruház készítés