Hírlevél
Látogató számláló
0
5
6
0
7
9
7
Nr.1 Termékek!
Termékajánló
Termék részletek


CEFALY DUAL - Migrén és fejfájás terápiás készülék - UG349511

CEFALY DUAL - Migrén és fejfájás terápiás készülék - UG349511
 • CEFALY DUAL - Migrén és fejfájás terápiás készülék - UG349511
 • CEFALY DUAL - Migrén és fejfájás terápiás készülék - UG349511
137 160 Ft

CEFALY
Gyógyszermentes megoldás a migrén, a fejfájás és stressz okozta tünetek kezelésére.
A CEFALY egy Svájci - Belga orvosi kutatócsoport öt éves fejlesztésének az eredménye, amely az elektroterápia segítségével képes azokra az idegszálakra hatással lenni, amelyek a fájdalomért és az endorfinszint növekedésért felelősek.
Próbálja ki, és éljen a 40 napos visszavásárlási garancia lehetőségével!

Prospektus letöltése
Használati útmutató letöltése

 • A Belga cégnek öt év intenzív munkájába került, hogy legyőzze azt a technológiai kihívást, hogy megvalósítsa a migrén, a fej fájás és a stressz tüneteinek hatékony kezelésére alkalmas készüléket.
  A CEFALY a fej fájdalmának csillapítására kifejlesztett ergonomikus orvostechnikai eszköz, melyet a betegek otthonukban is önállóan alkalmazhatnak. Használata könnyű, biztonságos és rendkívül kényelmes.
  Az elektroterápia már40 éve ismert és hatékonyságát tudományosan bizonyították. Ezt a fájdalomcsillapító terápiát széles körben alkalmazzák világszerte a gyógyszeres kezelésekre nem reagáló fájdalom leküzdésére.
  A CEFALY hatékonyságát a azok a klinikai vizsgálatok támasztják alá, amelyek eredményei megkérdőjelezhetetlenek, és amely vizsgálatokat a gyógyszerek hatékonyságával vetetek össze.
  A félreértések elkerülése érdekében, az elején szeretnénk tisztázni: NEM mágneses, NEM biorezonancia, és NEM tens -készülék...

  Hogyan működik?
  A rohamok kezelése:
  A koponyán belüli az agyhártya fölött elhelyezkedő érzékeny struktúrák fájdalmat gerjesztenek a fej elülső felének felszínén. A CEFALY készülék 1. programja magas frekvencia mellett stimulálja az érzékeny Aβ-idegszálakat ezen a területen. Ezáltal a készülék blokkolja a
  fájdalomérző idegszálakat, és enyhíti a fájdalmat: ezt „kapuvezérlő” módszerként tartjuk számon- Formájának és méretének köszönhetően a CEFALY elektródát a frontális (supraorbitális és supratrochleáris) idegek kezelésére is lehet használni. A háromosztatú ideg első ágának (Nervus ophthalmicus) teljes területe ezáltal a „kapuvezérlő” mechanizmus irányítása alá kerül, így erőteljes fájdalomcsökkentő hatást lehet elérni migrén vagy feszültség okozta fejfájás esetén.

  Megelőzés:
  A CEFALY 2. programja alacsony frekvencia mellett stimulálja az érzékeny A(delta)-idegszálakat, megnövelve ezzel az endorfinszintet. Az endorfinszint növekedése -többek között- csökkenti a szorongást és a stresszt, azonban az igazi hatás az endorfinszint növekedésével a fájdalomküszöb szintre gyakorolt hatásán keresztül érhető el. Néhány hónapos használatot követően a 2. program napi 20 perces használatával annyira elmozdítható ez a fájdalomküszöb szint, hogy a páciens a rendszeres(!) használatot követően nem lesz olyan érzékeny a rohamokra, vagy a rohamok-érzései- teljesen meg is szűnnek.

  Stresszoldás:
  A CEFALY 3. programja magas frekvencián stimulálja za Aβ-idegszálakat. A legális endorfintermelő eszközök egyike. Mélyreható, és tartalmas ellazulást biztosít, érzése kevés dologhoz fogható, leginkább: nihilli... (szerk.)
  Mellékhatásoktól mentes, mint az a készülék használatára általánosságban jellemző. Hozzászokni csak annyira lehetséges, mint amennyire a jó dolgokhoz bárki szeret ragaszkodni, amely kedvezően befolyásolja az élettani és vegetatív funkcióit.
  Alvászavar esetén kimondottan javasolt, hiszen enyhén álmosító (ellazító...) hatása van.

  Biztonsági és hatékonysági tanulmányok:
  Az elektroterápiának a fájdalomcsillapításban gyakorolt hatásáról és hatékonyságáról a vezető tudományos szaklapok is beszámoltak, illetve a Cefaly kutatóorvosai 2012-ben a világ legjelentékenyebb fejfájás és fájdalom kongresszusain tartanak előadásokat a terápia alkalmazásáról, és a kutatások eredményeiről.
  (Szakmai szinten hazánkban ezekről az eredményekről nem kívánnak tudomást venni...)
  A jelenleg legfrissebb kutatások az epilepszia rohamainak megelőzésére vonatkoznak, a publikációk folyamatosak, "clinical study" állapotban vannak.

  Biztonság:
  A több mint 5.000 CEFALY-val történt kezelés megfigyelése során sem jegyeztek fel panaszokat vagy komolyabb mellékhatásokat.

  Hatékonyság és csillapítás:
  Több mint 80 %-os javulást tapasztaltak a rohamok kezelésében és megelőzésében, és több mint 50 %-os sikert értek el migrének esetében. Általánosan elmondható, hogy a páciensek 85 %-a úgy nyilatkozott, hogy elégedett, illetve nagyon elégedett volt a használatot követően.

  Kiemelkedő terápiás előnyök:
  A fájdalomcsillapítók mértéktelen használatával a feszültség okozta fejfájás krónikussá, majdhogynem napi gyakorisággal fellépő problémává válhat. Ugyanilyen módon a migrén elleni gyógyszerek túlzott használata is hozzájárulhat egy enyhébb „átalakult migrén” kialakulásához. A CEFALY így jelentős terápiás előnyt jelent, mivel nem jár mellékhatásokkal, csökkentheti vagy akár helyettesítheti is a fájdalomcsillapító gyógyszerek fogyasztását, és visszafordíthatja a fejfájás és a migrén romlási folyamatát.
  Indikációk:

  • Feszítő homloktáji fejfájás (Tensio-s is)
  • Cluster típusú fejfájás
  • Előjeleket mutató (vagy nem mutató) migrén
  • Stressz és szorongás kezelése
  • Halmozott fejfájás
  • A szem herpeszvírusos megbetegedése utáni fájdalma
  • Arcüreggyulladás (tüneti kezelés)
  • Arcidegzsába, amely az arcideg elülső ágát érinti (Nervus ophthalmicus)

  Kontraindikációk és mellékhatások:

  • A koponya vagy az arc újabb keletű sérülései
  • A bőr állapota (kiütések a homlok azon területén, ahová az elektródákat kell helyezni)
  • Meniére szindróma (a belsőfül füldugulás-érzéssel, heves forgó szédüléssel és fülzúgással járó megbetegedése.)
  • Rövid ideig (10 perc) tartó bőrpirosodás a homlokon

  Használati útmutatás:
  1. program: Rohamok kezelése
  Egy vagy két húszperces használat egymást követően
  2. program: Megelőzés
  Egy húszperces használat naponta
  3. program: Anti – stressz program: Stresszoldás
  Akár napi szinten, ahányszor szeretné...

  A készülék használata klinikailag igazoltan NEM jár mellékhatásokkal!

  A CEFALY készlet tartalma

  • Tartódoboz
  • Részletes magyar nyelvű használati kézikönyv
  • CEFALY elektróda
  • Bőrtisztító kendő
  • CEFALY készülék

 • Átlagos értékelés
  1
  Gazdag Gábor
  2011.05.16 09:54
  Nemrégiben jutottam hozzá egy Cefaly készülékhez
  az Ultragél Kft jóvoltából.
  Aki nálam szkeptikusabb ……….!?
  Csalódtam. Nagyon kellemesen.
  A készülék  beváltotta, a róla leírtakat. Az eddig látászavart is okozó, illetve hányingerrel járó migrénemet sikerült elviselhetővé tennie.
  Nem mondom, hogy először nem volt furcsa érzés mikor bekapcsoltam.
  A folyamatosan erősödő érzés a többszöri használat után már csak „kellemes” bizsergés volt.
  Ami még nagyon fontos volt számomra, hogy mivel szemüveges vagyok, a készülék nem zavart annak viselésében,
  így mikor éreztem az első jeleket, még annak kiteljesedése előtt tudtam használni.
  Sokkal kellemesebb, mint egy lesötétített szobában feküdve várni a fájdalom végét!

Webáruház készítés