Új jelszó kérése
Hírlevél
Látogató számláló
0
4
8
4
5
4
6
Nr.1 Termékek!
Termékajánló
Termék részletek


Accu-Chek Smart Pix- Software

Accu-Chek Smart Pix- Software
11 522 Ft11522
Accu-Chek® Smart Pix - adatletöltő szoftver és kábel
Az Accu-Chek® Smart Pix segítségével a grafikonok, táblázatok könnyedén tárolhatóak, nyomtathatók, vagy e-mailen továbbíthatók.
 • Az Accu-Chek® Smart Pix egy kicsi, ám hatékony készülék, mely leolvassa az Accu-Chek® vércukorszintmérők és inzulinpumpák által tárolt adatokat.
  A vércukorszintmérőkből és inzulinpumpákból továbbított adatokat gyorsan feldolgozza és közvetlenül az Ön számítógépén áttekinthető táblázatokba, grafikonokba rendezi, mely hatékonyan segíti a diabétesz-kezelést.
  Az Accu-Chek® Smart Pix segítségével a grafikonok, táblázatok könnyedén tárolhatóak, nyomtathatók, vagy e-mailen továbbíthatók.
  A készülék bármilyen általános személyi számítógépen használható és egyéb termékektől eltérően nem igényli egyedi szoftver installálását.
  Az Accu-Chek® Smart Pix interaktív és személyre szabott: a felhasználó határozza meg, hogy az információkat milyen formában kívánja áttekinteni.
  A készülék 15 különböző típusú kimutatást, táblázatot, illetve grafikont készít az adatokból, melyek segítségével értékes következtetések vonhatók le a beteg állapotáról, kezeléséről.
  A napi grafikon jól láthatóan mutatja be a vércukorszint ingadozását a nap folyamán. Nyomon követhető, hogy a nap mely szakaszában emelkedik tendenciózusan a vércukorszint.
  A beállított kezelés teljes grafikonja megmutatja az inzulinadagolási rendszerességet és ehhez kapcsolódóan a vércukorszintet.
  Nincs többé szükség házinapló vezetésére, mert az Accu-Chek® Smart Pix rögzített adatállománya hibátlan és pontos áttekintést nyújt minden értékről.

  Távolsági konzultáció lehetősége:
  A beteg leolvassa a vércukorszintmérőről a mért értékeket otthonában.
  Ezután e-mailen továbbítja azokat a szakorvosnak vagy egy egészségügyi adatbázisnak. Így pár percen belül az orvos is és a beteg is ugyanazon információk birtokában van. Az adatok alapján a beteg azonnal hasznos tanácsokat kaphat, illetve szükség esetén kezelésének időközi gyors módosítása is eszközölhető.

  Az Accu-Chek® Smart Pix előnyei:
  ● Gyors és jól áttekinthető adatbázis a diabéteszes értékekről
  ● Egyszerűen és könnyen használható
  ● Bárhol rendelkezésre áll
  ● Az adatok könnyedén tárolhatóak, nyomtathatóak vagy továbbíthatóak
  (pl. e-mailen)
  ● Értékelhető adatfeldolgozás, mely segíti a terápiát.
  ● Távolsági konzultáció, tanácsadás lehetősége
Webáruház készítés