Szűrés

Hírek

2023.10.17 14:48

A mai napon megérkezett 984db állványos digitális mérleg, amit az NNK a háziorvosi alapellátás fejlesztése érdekében rendelt.
A holnapi naptól elkezdjük a 846 címre történő kiszállítást, ami logisztikailag nem kis kihívást jelent, de szerencsére határidőre fogunk tudni teljesíteni!
A Charder MS4971 class III medikai minősitésű hitelesített állványos mérlegek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Digitalis-hitelesitett-merleg-Charder-MS4971-300kg

 

 

2023.09.04

Újbudán, a Szent Kristóf Szakrendelő egészségügyi fejlesztésében vettünk részt, ahová a közbeszerzésben előírt határidőre megérkeztek az orvostechnikai eszközök, bútorok, és a sürgősségi felszerelések, közel 50.000.000 Ft értékben.

 

Egészségügyi fejlesztések Újbudán

 

 

2023.08.07

Orosházán, az OROS-KLINIK magánrendelő széles szakterülettel várja kardiológia, nőgyógyászati területen a bejelentkező pácienseket.
A színvonalas orvostechnikai fejlesztésnek, és a komfortos bútorzatnak köszönhetően rövid határidővel vállalnak vizsgálatokat!

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

 

OROS-KLINIK

2023.07.08 15:25

A szaúdi Yahmaa Medical partnerünk nem először adja le rendelését az ULTRAGÉL termékeire, hiszen egy több mint évtizedes üzleti kapcsolat áll mögöttünk. 

Először a kontakt gélekkel indult az üzleti kapcsolat, majd később kibővült egyéb termékeinkre is.

A legnagyobb kihívást a dokumentáció jelentette, hiszen a BKIK-tól a követségen át, rengeteg dokumentumot kellett készíteni és hitelesíttetni ahhoz, hogy az indulás sikeres legyen. 

Partnerünk 100.000db HP M1911A ctg regisztrálópapírt rendelt és több mint 8.000db SONY 110HD videoprinter papírt.

A gyártó partnerünk jóvoltából minden határidőre történt, a szállítmány határidőben és rendben elindult.

 

 

 

 

 

 

2023.04.28 10:2

Békés Egészségügyi Intézménye fejlesztette sebészeti részlegét, hogy az egynapos sebészeti beavatkozásokat korszerű eszközökkel lássa el. Az Ultragel csapatát érte a megtiszteltetés, megrendeljék tőlünk a TechartMed műtőasztalát és a Rimsa műtőlámpákat. A projektben közepes teljesítményű lámpákat szereltünk fali és mennyezeti kivitelben.

Risma Pentaled 120

A mennyezeti és a fali lámpából a Rimsa Pentaled 120 típust választották, 120.000 lux teljesítménnyel, ami elegendő fényerőt biztosít a sebészeti beavatkozások elvégzésére.

Risma Pentaled 120

A TechartMed műtőasztalokból a 2022-2023-as évben rekord mennyiséget értékesítettünk, hiszen a széles tartozékválaszték, a megbízhatóság és az ár/érték arány az Érdeklődőinket Megrendelőkké alakította.

TechartMed műtőasztal

TechartMed műtőasztal

 

Nr.1 Termékek!

Látogató számláló

1
1
4
6
1
8
7

Más dimenzióban az egészségügyben

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 228 03 52

Fül Orr Gégészet - Audiométerek, Otoszkópok, Vizsgáló egységek, Vizsgáló mikroszkópok

Fül-orr-gégészeti eszközparkunk szinte a teljes szakorvosi igényt lefedi, hiszen a vizsgálószék, a munkaállomás, a vizsgáló mikroszkóp, homloklámpa és a kéziműszerek egyaránt elérhetőek. Olasz partnerünk, az Euroclinic teljes palettát biztosít és több rendelőben történt installálást követően is azt tapasztaljuk, hogy érdemes volt a több éves együttműködés, hiszen problémamentesen működnek az eszközök. Az audiométerek vonatkozásában mi nem az "olcsó" készülékeket képviseljük. Noha 1-200.000 forint sem kevés, de ha már ekkora összeget kiadna egy készülékért, akkor javasoljuk, hogy tegyen hozzá kb. még egyszer ennyit és azért már kaphat egy olyan minőséget amivel szakszerűen és eredményesen lehet diagnosztizálni. Az otoszkópok manapság egy háziorvosnak, vagy szakorvosnak elengedhetetlen kellék, a mai ledes kisméretű eszközök is megdöbbentően jó fényerővel bírnak. Tölthetőek, elemesek, 2.5V vagy 3.5V teljesítményű halogén/xenon, vagy led világításúak. A hagyomásnyos megvilágítás már (szinte) teljesen eltűnt a kínálatból. A merev otoszkópokhoz és flexibilis naso-pharingoszkópokhoz biztosítunk fényforrásokat, fénykábeleket, adaptereket, amelyek kompatibilisek az orvostechnikai piacon jól ismert Storz, Wolf, és Olympus márkákkal, így az előbb említett márkák eszközeit is lehet a halogén vagy ledes endoszkóp fényforrásainkhoz csatlakoztatni.

 

 

 

Tanácsaink az ideális fül- orr- gégszeti kezelőegység kiválasztásához:

A fül-orr-gégészeti (ENT) kezelőegység kiválasztása fontos lépés, ha fül-orr-gégészeti praxist vagy klinikaát üzemeltet. A megfelelő kezelőegység hozzájárul a hatékony és biztonságos betegellátáshoz. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos szempontot, amelyeket figyelembe kell venni a választás során:

1. Funkcionalitás és felszerelés:
- Győződjön meg arról, hogy a kezelőegység rendelkezik minden olyan eszközzel és felszereléssel, amelyekre szüksége van a fül-orr-gégészeti eljárásokhoz. Ide tartozhatnak fülkezelő szívóegységek, orr-endoszkópok, gégészeti mikroszkópok, audiometriás berendezések és egyéb diagnosztikai és terápiás eszközök.

2. Ergonómia és kényelem:
- Fontos, hogy a kezelőegység kényelmes legyen mind a betegek, mind az orvosok és az egészségügyi szakemberek számára. Az ergonómikus kialakítás és az állítható paraméterek, például magasság és dőlésszög, segíthetnek a kényelmes munkavégzésben, ezért fontos, hogy a vizsgálószékből hosszútávra válasszon.

3. Sterilitás és higiénia:
- Az ENT kezelőegységeknek olyan anyagokból kell készülniük, amelyek könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők. A fertőzés megelőzése és a műtői steril környezet fenntartása érdekében fontos, hogy a kezelőegységek könnyen karbantarthatók legyenek. Partnerünk, az Euroclinic masszív egységei hosszútávra nyújtanak megoldást, hogy parixában hosszú ideig gondozásmentesen használja az egységet.

4. Világítás:
- A megfelelő világítás kulcsfontosságú az ENT eljárások során. Győződjön meg róla, hogy a kezelőegység rendelkezik megfelelő világító rendszerrel, amely lehetővé teszi a jó láthatóságot a műtéti területen. Az Euroclinic vizsgálóegységei ledes fényforrást alkalmaznak, amelyek költséghatékonyságot és magas fényerőt biztosítanak.

5. Szoftver és digitális integráció:
- Az elektronikus egészségügyi nyilvántartások és a digitális képfeldolgozás egyre fontosabb szerepet játszanak az ENT gyakorlatokban. Keresse meg azt a kezelőegységet, amely támogatja az ilyen digitális integrációt és rendelkezik olyan szoftverrel, amely megkönnyíti az adatok rögzítését és tárolását. A vizsgálóegységek kiegészíthetők pl.:

- fül orr gégészeti sebészeti vizsgáló mikroszkóppal

- kamerával

- monitorral

6. Hordozhatóság és elrendezés:
- A kezelőegység mérete és kialakítása fontos lehet az irodai vagy klinikai helyszínre való illeszkedés szempontjából. Ha korlátozott a hely, akkor olyan egységet válasszon, amelynek elrendezése hatékony és kompakt. Az Otocompact egységek közül a legkisebb egység is lehet teljesen kompakt és felszerelt

7. Biztonság és szabványok:
- Ellenőrizze, hogy a kezelőegység megfelel-e a helyi egészségügyi és biztonsági előírásoknak, valamint az orvosi eszközökkel kapcsolatos szabványoknak.

8. Gyártó vagy forgalmazó háttere:
- Érdemes olyan megbízható gyártót vagy forgalmazót választani, amely jó hírnévvel rendelkezik és megfelelő szervizt és támogatást nyújt. Az Ultragél több mint egy évtizede forgalmazza, installálja és szervizeli az Euroclinic vizsgálóegységeket

9. Ár és költségvetés:
- Mielőtt vásárolna, határozza meg a rendelkezésre álló költségvetést, és próbáljon olyan kezelőegységet találni, amely megfelel az Ön pénzügyi igényeinek, de ne engedjen a minőségben és a funkcionalitásban.

10. Referenciák és vélemények:
- Kérdezze meg más fül-orr-gégészeket vagy egészségügyi szakembereket a tapasztalataikról és ajánlásaikról a különböző kezelőegységekkel kapcsolatban, és olvassa el az online véleményeket. Referenciáink között szerepelnek megyei kórházak, Szakorvosi rendelőintézetek és magánegészségügyi vállalkozások.

A fül-orr-gégészeti kezelőegység kiválasztása alapos kutatást és megfontolást igényel, hogy biztosítsa a hatékony és biztonságos betegellátást a gyakorlatában.

Technikai kérdései esetén keresse munkatársunkat, hogy segíthessünk az ideális választásban!